Wednesday, October 31, 2012

Identitate secreta 10


Daca Dan s-ar fi intors din bucatarie putin mai repede ar fi vazut scena dintre cei doi insa spre norocul lui Teo nu a fost asa.
-Unde e Cristina?
-A mers in camera ei.Zicea ca e obosita.Dar unde e Ana?
-A mers in cealalta cabana ca sa iti aranjeze putin camera.Vezi cata grija are de tine? Si tu nu vrei sa fii cu ea, a spus Dan in gluma stand pe canapea.Teo s-a asezat si el insa nu stia ce sa zica. Relatia lui cu Ana era putin cam complicata.In trecut cei doi au fost impreuna, inainte ca Teo sa o cunoasca pe Sara insa in mintea Anei mereu era si Alex iar Teo nu a putut accepta asta asa ca relatia lor s-a incheiat.
-Sa stii ca inca tine la tine.
-Poate e cum spui tu dar Alex e inca in mintea ei.
-Doar o stii pe sora mea.Ea nu stie ce vrea.Trebuie sa ii zica altcineva.Oricum tu esti acum cu cineva nu? l-a intrebat Dan uitandu-se atent la Teo.
-E mai complicat.As putea spune ca eu sunt cu ea dar ea nu e cu mine.
-Sa inteleg ca vati certat? Ii va trece ei mai devreme sau mai tarziu.
-Asa sper…a spus acesta cu jumatate de gura iar prietenul lui si-a dat seama ca nu e un moment prea bun ca sa vorbeasca despre relatii asa ca a pastrat tacerea pana cand s-a intors Ana, care cu zambetul pe buze adresat lui Teo a zis:
-Ti-am pregatit camera, e langa a lui Dan.
-Te temi ca o sa ies cu vanatai daca stau langa Alex? a intrebat Teo in gluma.
Ana si-a dat ochii peste cap si s-a trantit intre cei doi pe canapea.Nu zambea dar nici nu era trista.Doar indiferenta.Nu era prea incantata de idea ca Alex statea chiar acum la spital cu Sara intr-o camera singuri.De unde stia ea ca cei doi statea singuri? Pentru ca in timp ce aranja patul lui Teo l-a sunat si pe Alex vrand sa ii dea vestea cea noua.In gandul ei Ana isi imagina ca Alex va deveni imediat foarte nervos insa nu a fost asa.
-Da Ana, i-a raspuns el putin soptit.
-Ce faci?Dan si Cristina sunt aici, tu cand vii?
-In noaptea asta raman cu Sara.Nu vreau sa o las singura. Cand se trezeste ar trebui sa fie cineva cunoscut langa ea. 
“Bineinteles, pe ea nu o lasi singura dar pe mine da.” Si-a zis in gandul ei Ana timp in care s-a facut liniste iar Alex a observat asta.
-Ana? Mai esti?
-Cum?! Da, sunt! Teo sta cu noi! a spus ea fara sa realizeze ceea ce face.Vroia sa ii arate ca si ea o sa stea cu cineva si spera ca prin asta sa il faca gelos insa in mintea lui Alex era doar starea de sanatate a Sarei.Din aceasta cauza nu s-a gandit de mai multe ori inainte sa spuna:
-Bine, cred ca o sa venim maine, nopate buna.
Ana a inchis telefonul fara sa zica si ea noapte buna insa Alex nu a observat nici asta.La urma urmei nu ar fi trebuit sa reactioneze asa pentru ca cei doi nu erau impreuna.Daca din cand in cand mai faceau glume care se potriveau indragostitilor insemna ca sunt prieteni buni, in niciunul caz ca el simte ceva mai mult pentru ea.
-Alooooo!Mai este cineva acasa? a intrebat Teo readucand-o pe Ana in prezent.Aceasta a clipit de doua ori apoi si-a intors privirea spre cel care zambea si o privea adica Teo.
-Alex a zis ca vine maine.
-Stie ca eu sunt aici?
-Da i-am zis dar nu a facut nimic.Era prea ingrijorat de starea aleia.
-Ca veni vorba, a spus Teo foarte atent la vorbele Anei, de ce e l-a spital prietena lui?
-Nu e prietana lui! a tipat Ana enervandu-se si aducandu-i pe Teo si pe Dan la tacere.Acestia doi se uitau la ea seriosi si tacuti nestind ce sa zica.Aceasta a oftat si si-a pus fruntea pe genunchi tinand ochii inchisi.A simtit cum cineva s-a ridicat de pe canapea iar apoi s-a lasat linistea.”Cred ca au plecat amandoi. Si ei m-au lasat singura” se gandea Ana.
                                                             Va urma

20 comments:

  1. Ce de imbarligaturi :)) deci Teo a fost cu Ana si acum ii place si o cauta pe Sara,lu Ana ii place de Alex si lui Alex de Sara si reciproc ..hiu :)) abea astept continuarea. :x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imi place sa creez multe relatii intre personajele mele:))

      Delete
  2. like,like,like...abia il astept pe urmatorul...:X...:*

    ReplyDelete
  3. Frumos.Te astept si pe la mine.

    ReplyDelete
  4. asteptam,asteptam si iar asteptam ! :P nu ne tine prea mult cu sufletul la gura :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi incerca sa scriu dar nu stiu daca voi reusi :)

      Delete
  5. Ce frumos ! :)
    Abia astept next`ul ;) Succes in continuare la scris. :)

    ReplyDelete
  6. Foarte frumos, bravo, ai reusit si de aceasta data sa ne uimesti cu aceasta poveste. A fost prea frumoasa si deabea astept sa vad continuarea. Sunt curioasa sa vad ce se intampla cu Sara si Teo, daca se intalnesc. Deabea astept noua parte :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur foarte mult si cred ca o sa incep sa scriu :))

      Delete

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...